Diensten

Engineering

De engineers van PM Elektro analyseren, ontwerpen, berekenen en tekenen uw complete besturingspaneel alsmede uw installatie met behulp van het gerenommeerde tekenprogramma Eplan. Als basis hiervoor gelden altijd uw ideeën.

Het ontwerp ligt in handen van een team van hooggekwalificeerde engineers, die niet alleen over zeer ruime ervaring beschikken, maar ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de techniek. Deze kennis danken zij aan continue scholing en nauwe contacten met leveranciers en producenten. Daardoor bent u verzekerd van gedegen advies over de nieuwste technieken en componenten. Het voordeel van PM Elektro is dat wij tevens de paneelbouw en installatie onder onze hoede kunnen nemen en de ervaring uit deze specialismen kunnen delen in uw ontwerp. Zo kunt u het geheel aan een partij uitbesteden waarbij de afdelingen onderling hun krachten bundelen om van uw project een groot succes te maken.

Besturing en energieverdelers

PM Elektro kan behalve het bouwen van besturingskasten en energieverdelers ook ondersteuning bieden bij het plaatsen, installeren en inbedrijfstellen hiervan. Hierdoor kunt u als klant focussen op uw corebusiness. Uiteraard bepaalt de klant zelf in hoeverre hij PM Elektro om ondersteuning vraagt. Wij kunnen op elk gewenst niveau instappen. Met onze ervaring en kennis van diverse installaties van besturingspanelen kunnen wij de klant helpen.

Wij nemen de zorg voor de installatie, inbedrijfstelling van en het onderhoud aan besturingspanelen graag van de klant over. Hierbij willen we ook meedenken over verbeteringen. Daarbij wordt gekeken naar optimalisatie van de technische installatie en het toepassen van nieuwe ontwikkelingen en technieken. Hiermee dragen we bij aan een betrouwbare en veilige installatie.

Marine en Offshore

Bent u op zoek naar een onafhankelijk en deskundig partner om werkzaamheden uit te voeren op uw schip? Wij bieden u een optimale service voor uw elektrische installaties gedurende de volledige levenscyclus van uw schip. PM Elektro beschikt over een brede portfolio aan aftersales- en klant ondersteunende diensten met het doel de onderhoudskosten en het risico van stilstand te minimaliseren en onze kennis met u en uw team te delen. Dit leidt tot optimale scheepsprestaties en betrouwbaarheid voor onze klanten.

PM Elektro biedt u de beste service en onderhoud voor uw elektrische installaties. In de loop der jaren hebben de medewerkers van PM Elektro expertise opgebouwd bij het verrichten van service en onderhoud in de offshore, op jachten, sleepboten, werkboten, kustvaarders, marineschepen, baggerschepen: elke organisatie, elk schip of elke bemanning heeft een ander serviceniveau nodig. Wij bieden vanaf de bouw van het schip tot en met het einde van de levenscyclus ervan service of treden op als serviceprovider voor uw elektrische installatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

PM Elektro B.V.
Kleverskerkseweg 10
4338 PM Middelburg
+31(0)118 68 11 16
info@pmelektro.nl
Kvk: 22043696
BTW-ID: NL817996151B01

PM Elektro B.V.
Kleverskerkseweg 10
4338 PM Middelburg
+31(0)118 68 11 16
info@pmelektro.nl
Kvk: 22043696
BTW-ID: NL817996151B01